FIND YOUR NICHE

FIND YOUR NICHE

We zien het in de afgelopen jaren kleine creatieve ondernemers en designers al doen. De diepte in gaan i.p.v de breedte. Het lijkt misschien slimmer om breder in te kopen omdat je dan je kansen spreid, maar het gevaar is dat er te veel bedrijven met hetzelfde bezig zijn, zonder dat ze er de goeie kennis van en passie voor hebben. Het blijft een beetje een dingetje erbij.

En wat blijkt, de echte schoenmaker, de vakman die al jaren vol passie zijn zaak en vaste klanten heeft overleeft wel en de grote ketens die personeel zonder passie hebben gaan één voor één failliet. De opkomst van kleine gepassioneerde ondernemers groeit en niet voor niks, er is behoefte aan. Het verrijkt het straatbeeld. Het is een tegenhanger van de grootgrutter en de massaproductie.  Pak je passie en duik hier de diepte in. 
Dat is waar 'Find Your Niche' trend over gaat. 

We zullen het thema FIND YOUR NICHE op deze plek op diverse manieren belichten.

POP-UP  - CREATIVE WAY TO SHOW YOUR PRODUCT